Workshops – Lær at massere din træningsmakker, kæreste eller lignende

Løb – uden skader (9. September 2018)

“Løb – uden skader” er en workshop, hvor du lærer hvilke skader du typisk risikerer at få som løber og hvordan du bedst muligt forebygger disse.

Emnerne på dagen vil blandt andet være restitution, selvbehandling, typiske skader, udstræk, mobilitets- og træningsøvelser.

Dine undervisere på dagen vil være:

Mikael Olesen, der til daglig ejer og behandler hos Sportsrecovery i København. Mikael har en baggrund som personlig træner, sportsmassør, kropsterapeut og coach og har udover en hel og en halv ironman også flere hele og halve maratonløb på sit CV. Dermed kender Mikael både til det at løbe uden skader fra den udøvendende- og behandlingssiden.

Sisse Larsen er uddannet sygeplejerske fra 2014, hvor hun har arbejdet i det akutte speciale og i psykiatrien. Dertil er hun uddannet personlig træner og underviser både i løb og funktionelle klasser i fitnessdk. Hendes hjerte ligger i løb og hun har selv løbet både halve og hele Marathon både i Danmark og i udlandet. Hendes fokus som personlig træner er bygget op omkring løb, men også komplimenterende styrketræning, mobilitetstræning og udstræk. Derudover har hun arbejdet med skadesforebyggende træning og genoptræning hos kvinder, der har født.

Du tilmelder dig her.

Lær at massere

3 timers workshop kr. 995

  • Denne workshop er af 3 timers varighed hjemme hos dig, hvor du lærer at give massage til en du holder af.

Lær at massere – opfølgning

1,5 times workshop kr. 495

  • På denne workshop kan du få genopfrisket hvad du lærte på “Lær at massere” –  workshoppen.
  • Få finjusteret teknikkerne og få sikret at teknikkerne sidder godt fast.

Lær cupping

3 timers workshop kr. 300 per deltager (min. 6 deltagere)

  • Denne workshop er af 3 timers varighed i klinikken på Dantes Plads, hvor i lærer teorien og teknikken omkring cupping. Workshoppen er kun for uddannede behandlere.