Sportsterapi

Sportsakupunktur er godt til behandling af muskulære problematikker i bevægeapparatet. Muskulær sportsakupunktur har en markant smertestillende effekt. Behandlingen er primært tiltænkt fysisk aktive personer indenfor sportens verden, men kan uden problemer overføres til alle andre smerte- og skadesproblematikker. Sportsakupunktur får musklerne til at slappe af og fremskynder kroppens egen helingsproces ved inflammationer (betændelse) – Effektivt ved skader (løberknæ, springerknæ, golfalbue, tennisalbue, achillessenebetændelse, skinnebensbetændelse m.m.) og muskulære overbelastninger (ondt i ryggen, spændte skuldre og nakke, lændeproblemer m.m.) – Effektiv sportsakupunktur, som bruges i den professionelle sportsverden.

25 min sportsakupunktur kr. 350

Er du i tvivl om sportsakupunktur er for dig, så skriv endelig til os.

Bestil tid her.

Kinesiotape

Påsætning af kinesiotape kr. 150

Bestilles som tilvalg i forbindelse med massage.

Kinesiotape giver støtte og stabilitet, uden at påvirke eller begrænse bevægeligheden. Til gengæld øges blodcirkulationen i området.

Kinesiotape er ideelt i forbindelse med; sportsskader, arbejdsskader, genoptræning, ømme muskler og sener.
Kinesiotape består af elastisk bomuldstape med akrylklister, der påsættes på huden i det påvirkede område.

Er du i tvivl om Kinesiotape er for dig, så skriv endelig til os.

Bestil tid her.

Elektronisk muskelstimulering

25 min elektronisk muskelstimulering

(EMS/MENS/TENS) kr. 350

Elektronisk muskelstimulering bruges til at øge muskelaktiviteten i tilfælde hvor muskelaktiviteten er nedsat. Ved brug af små elektroniske impulser, bliver der sat gang i musklernes aktivitet.

Denne behandling kan især bruges i forbindelse med genoptræning og ved inaktive muskler.

Er du i tvivl om EMS er for dig, så skriv endelig til os.

Bestil tid her.

Recovery Boots

Som tilvalg i forbindelse med massage:

30 min Recovery Boots kr. 250

Du kan også leje Recovery Boots:

Leje pr. uge kr. 500,- 

Leje pr. måned kr. 1.000,-

Lejen betales forud. For alle aftaler skal der betales et depositum på kr. 1000,- 

Recovery Boots er kompressionsstøvler, der bl.a. kan forkorte restitutionstiden imellem træningspas og de kan afhjælpe vand i benene (ødemer).  Recovery Boots øger blodcirkulationen og giver ofte en lethedsfølelse i benene. I støvlerne er der fire kamre, der presser rundt om hele benet. Hvis det ønskes kan den indstilles til kun fokusere på særlige områder af benene.

Er du i tvivl om Recovery Boots er for dig, så skriv endelig til os.

Bestil tid her.

Cupping

25 min cupping kr. 350

Som tilvalg i forbindelse med massage:

25 min cupping kr. 300

Cupping kan afhjælpe hævede- og ømme områder og dybe skader i muskelvævet. Derudover har de en rigtig god virkning ved særligt slemme muskelspændninger.

En cupping behandling består af små glas,  der sættes på huden over det problematiske område. Herefter suges luften ud og der skabes et vakuum. Vakuummet tvinger blodet til overfladen på det område, der har brug for heling. Derudover løsnes vævet (grundet undertrykket)  og blodgennemstrømningen øges i området. Øget blodgennemstrømning gør at affaldsstoffer nemmere transporteret væk fra muskelvævet og ligeledes at ny næring nemmere tilføres muskelvævet.

Er du i tvivl om cupping er for dig, så skriv endelig til os.

Bestil tid her.