Kropsterapi

kropsterapi

Vi oplever verden igennem vores krop og uanset hvordan vi bærer os ad, vil de udfordringer vi kommer ud for i løbet af vores liv, påvirke vores fysiske og psykiske system. Hvis vi ikke tager hånd om disse oplevelser, kan de sætte sig som spændinger eller blokeringer i kroppen, hvilket kan komme til udtryk som hold i nakken, ryg, lænd, spændinger i muskler, låste led, migræne, fordøjelsesproblemer, gigt, stress, angst, træthed eller andre former for ubalancer.

Kropsterapien anvender blandt andet teknikker inden for fysiologisk massage, dybdegående og pulserende massage. Derved afhjælpes spændinger i muskulaturen, inflammationer i sener og hævelser omkring leddene mm. Behandlingen sætter gang i kredsløbet og aktiverer både lymfesystemet og blodgennemstrømning i kroppen, hvilket medvirker en udrensende effekt.

Behandlingen tager udgangspunkt i at krop og sind hænger sammen og påvirker hinanden gensidigt. Ved at løsne spændinger i kroppen, får man derfor også løsnet psykiske spændinger. Behandlingen er imidlertid ikke kun til dig, der allerede oplever ubalancer eller på anden made føler dig belastet – den er også til dig, der vil forebygge lidelser, vedligeholde en sund krop eller forbedre dine fysiske og mentale præstationer.