Ny elite-samarbejdsaftale

Triatlet Kasper PedersenTriatlet Kasper Pedersen

Det er med stor glæde, at jeg kan meddele at Sportsrecovery har lavet endnu en elite-samarbejdsaftale. Kasper Pedersen er en ung, top-motiveret triatlet, som med Sportsrecoverys hjælp til at holde sig skadesfri, forøger sin chancer for at nå sine store mål – kvalificere sig til VM på den halve distance i 2017 og senere til Kona, Hawaii. Her under kan du læse mere om Kasper.

Hvem er du og hvad laver du til dagligt?

Jeg er 18 år gammel og til dagligt går jeg i 2.g på NGG Gymnasium, hvor jeg studerer på den idræts- og samfundsfaglige linje. Jeg er forholdsvis ny i triatlonsammenhæng, men jeg har cykel- og løbetrænet siden jeg var 12 år gammel.

Hvordan blev du introduceret til triatlon?

Jeg blev introduceret til triatlon ved min træning til CPH Marathon i 2014, hvor jeg samtidig blev mere seriøs og målrettet imod triatlon som helhed, træningsplanlægning og kost.

Hvorfor de lange distancer?

 Jeg har, modsat mange andre triatleter på min alder, et målrettet fokus om at specialisere mig på distancerne halv- og hel ironman. Det har jeg, fordi jeg er fascineret af den måde man bliver presset på både fysisk, men også mentalt på de lange ironman distancer. Jeg ser det kun som en positiv ting, at jeg satser på de lange distancer i en så ung alder. Netop derfor bliver jeg nødt til at være påpasselig i forhold til træningsmængde og her vil Sportsrecovery være en stor hjælp og støtte på vejen.

 Mål for 2016 og fremefter?

Jeg har et mål om at kvalificere mig til VM på den halve ironman distance i 2017, som jeg vil forsøge at gøre ved Ironman 70.3 Rügen / Tyskland i september måned. For fremtiden og for min triatlonkarriere har jeg ét stort mål – det er at kvalificere mig til og ikke mindst præstere i Kona på Hawaii.

Hvorfor et samarbejde med Sportsrecovery?

For at jeg kan præstere optimalt indenfor alle tre sportsgrene og presse mig selv til grænsen hver dag, har jeg behov for at være skadesfri og føle mig frisk til alle mine træningspas. Ydermere tilbyder Sportsrecovery ikke kun sportsmassage, men også kropsterapi og træningsprogrammer i forhold til styrketræning, som jeg mere og mere ser for værende den fjerde disciplin i triatlon. Mikael er en professionel herre og bliver uden tvivl en vigtig grundsten for min rejse og træning imod toppen af triatlon.

Hvilke resultater har du opnået?

– DM Guld – Hold triatlon

– Yngste finisher nogensinde ved et ironman 70.3 stævne

– CPH Marathon gennemført som 16-årig.

– Flere top placeringer ved Sparta langdistance løb / Marathon test

– 1. Plads i AG ved skovmaren 10km

– 1. Plads overall Allerød cup

– 1. Plads i AG ”Det grønne halvmarathon”

 

Her kan du følge Kaspers vej mod sine mål på Facebook.