Sportsrecovery Academy

Vi tilbyder et stort udvalg af kurser, workshop og foredrag for atleter, terapeuter, sportsklubber og andre organisationer.

We offer a wide range of courses and lectures for athletes, therapists, sports clubs and other organisations.

Supervision - Bliv en bedre Kropsterapeut (Også for massører og andre manuelle behandlere)

Bliv en bedre kropsterapeut (massør & manuel behandler)

Indhold:
Du og supervisor bliver sammen enige om fokus for supervisionen.
Herefter giver du en behandling til en frivillig mens supervisor observerer teknik, metoder, arbejdstillinger, vejrtrækning, indføling mv. 
Slutteligt får du feedback hvor du får kendskab til dine stærke sider og udviklingspotentialer.

Pris: 1.100kr.

 

Supervisor: Mikael Olesen, Uddannet massør & kropsterapeut samt ejer af Sportsrecovery. Mikael har haft mere end 4000 klienter på briksen samlet set og udover at behandle 4-5 dage om ugen arbejder han også som hjælpelærer og supervisor på Totum – skolen for kropsterapi.

 

Varighed: Ca. 1,5 timer

Tid: Efter aftale 

Dato: Efter aftale

Book din tid ved at skrive til Supervisor Mikael Olesen: Mikael@sportsrecovery.dk

Foredrag om Restitution

Hovedemnet er restitution & følgende emner berøres

§  Søvn

§  Kost

§  Tilskud

§  Skader

§  Forebyggelse

§  Recovery Boots

§  Foam roller

§  Udstrækning

§  Styrketræning

§  Massage

§  Kropsterapi

§  Akupunktur

§  Vejrtrækning


Pris: fra 1.000kr.

Foredragsholder: Mikael Olesen, Uddannet massør & kropsterapeut samt ejer af Sportsrecovery. Mikael har haft mere end 4000 klienter på briksen samlet set og udover at behandle 4-5 dage om ugen arbejder han også som hjælpelærer og supervisor på Totum – skolen for kropsterapi. 

Efter aftale

Cupping workshop

Der er fundet optegnelser flere 1000 år tilbage, hvor man beskriver cupping, og i dag er det mere populært end nogensinde indenfor den alternative medicin. Allerede i den gamle kinesiske medicin vidste man, at kroppen indeholdt ”meridianer”. Disse meridianer er veje i kroppen, hvori vores livsenergi Chí strømmer igennem. Denne Chí vil via meridiansystemet strømme igennem enhver kropsdel, væv og organer. Ved hjælp af cupping kan man fjerne blokeringer i disse meridianer således Chí kan flyde frit. Et andet aspekt er at fjerne giftstoffer/affaldsstoffer i kroppen med det vakuum (undertryk) cupperne laver. Dette højner lymfe- og blodkarsystemets aktivitetsniveau.

 

Selve fremgangsmåden for cupping er, at man anvender glas eller plast kopper, som man bruger til at skabe et lokalt vakuum med. I oldtiden brugte kineserne bambuscupper, som man opvarmede for at opnå dette vakuum.

Cupping terapi kan både anvendes som en selvstændig behandling eller som et supplement til den terapi, man normalt udfører.


Der vil blive gennemgået en del kinesisk filosofi omkring tankemåder inden for den kinesiske medicin. Cupping er for alle, akupunktører, zoneterapeuter og andre behandlere. På kurset vil der blive vist en masse forskellige recepter for forskellige sygdomme i kroppen og lidelser i bevægeapparatet, hvortil du vil lære at bruge både stationær cupping og moving cupping.


Med i prisen:
• Kaffe / The / vand

• Frugt

• Kursusmateriale

• Skriveredskaber

• Diplom efter endt kursus


Pris: 495 kr. 


Underviser: Mikael Olesen

 

Antal lektioner :4  

Tid: Kl. 18:00 til 21:00

Dato: Kommer snart